Spring naar content
activiteiten
Home » Blogs » activiteiten » 5 x het leukste bedrijfsuitje in Breda

5 x het leukste bedrijfsuitje in Breda

Is het jouw taak om het bedrijfsuitje van het jaar te regelen in de omgeving van Breda en heb je geen inspiratie? Geen probleem, wij helpen je graag een beetje op weg! Je kunt natuurlijk kiezen voor de meest bewandelde weg, namelijk lekker uit eten en daarvoor of erna een potje bowlen. Maar het is natuurlijk leuker om eens wat anders en creatievers te doen. Daarom hebben wij wat research gedaan en een aantal activiteiten uitgekozen die erg geschikt zijn voor jullie komende bedrijfsuitje in Breda.

VRgame
In de legendarische koepelgevangenis van Breda kun je tegenwoordig jouw bedrijfsuitje organiseren. Vandaag de dag is hier namelijk VR World gevestigd. Waar de Koepel vroeger beruchte gevangen huisde, heeft het gebouw inmiddels verschillende nieuwe functies gekregen. Virtual Reality games zijn helemaal van deze tijd en dit is dan ook een erg moderne keuze voor een bedrijfsuitje. Er zijn bij VR World verschillende games en ervaringen om uit te kiezen. Er kan dus optimaal worden ingespeeld op de wensen van jouw groep collega’s. Gegarandeerd een unieke én geweldige ervaring!

Nassausingel 2

De Bredase Bierwandeling
Je hebt natuurlijk altijd collega’s die vooral niet te actief willen doen tijdens een bedrijfsuitje. Het liefst duiken zij gelijk de kroeg in en drinken ze het saldo van de baas op. seeBreda biedt hiervoor de ideale oplossing; een activiteit waarbij het proeven van lokale bieren centraal staat. Tijdens deze 3 uur durende culturele kroegentocht proef je dus niet alleen de lekkerste bieren van eigen bodem, maar hoor je ook nog eens de spannendste verhalen uit de (recente) geschiedenis van de stad. Wil je een bedrijfsuitje in Breda zonder zeurende collega’s? Kies dan voor de Bredase Bierwandeling!

Escaperoom
Een escaperoom is een creatieve manier om de teamspirit te versterken. Door de handen in elkaar te slaan en logisch na te denken, los je een puzzel op die de weg naar buiten vrij maakt. Een leuke locatie om dit bedrijfsuitje te organiseren is bij STRND in Breda. Daar hebben ze niet zomaar een escape room, maar een “Escape from the Island”-spel dat maar liefst 60 minuten duurt. Tijdens een zeilcruise slaat de boot om en spoelen jullie in verschillende teams aan op een verlaten eiland. Door elkaar beter te leren kennen en goed samen te werken, kan je tijdig van het eiland ontsnappen. De spelruimte is volledig ingericht volgens het thema, dus je waant je zo aan de andere kant van de oceaan tijdens deze enerverende activiteit met collega’s!

Slingerweg 76

Cocktailworkshop
Midden in het centrum van Breda kan je bij café Proost met collega’s deelnemen aan een workshop cocktails shaken. Deze workshop duurt 2 uur en leert je alle ins en outs over het creëren van het lekkerste drankje. Je krijgt niet alleen te horen hoe je een cocktail maakt, maar ook kom je te weten hoe deze zijn ontstaan en welke smaken perfect bij elkaar passen. Je gaat zelf aan de slag met verschillende ingrediënten en leert hoe je het beste kunt shaken. De kosten zijn €32,50 per persoon. Naast een standaard cocktailworkshop kun je ook kiezen voor een variant waarin mocktails (alcoholvrije cocktails) centraal staan of de workshop uitbreiden met een barbecue. Kortom: een gezellig bedrijfsuitje, midden in het centrum van Breda, waar het niet alleen om drinken gaat!

Vismarktstraat 20

Fietstour door Breda
Tot slot is een stadstour op maat natuurlijk helemaal een leuk bedrijfsuitje! Ontdek samen met je collega’s de geweldige stad Breda aan de hand van een lokale gids. Tijdens de Breda Highlight Tour leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Breda. Bovendien bieden wij deze tour op verschillende manieren aan: als fietstour en als stadswandeling. Natuurlijk is dit uit te breiden met andere activiteiten als een boottocht, met een proeverij of lunch/diner/borrel. Kies een tour die het beste bij jullie past of contacteer ons om er een op maat te laten maken. Het ligt er maar net aan wat je zoekt, seeBreda helpt je graag!

Veilingkade 9r

Door onze local

Lisa

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken