Spring naar content
activiteiten
Home » Blogs » activiteiten » ONSTAGE EXPIERENCE: kruip in de huid van een DJ!

ONSTAGE EXPIERENCE: kruip in de huid van een DJ!

Ben je op zoek naar een unieke en verrassende activiteit? Denk dan eens aan de ONSTAGE Experience, de nieuwste aanwinst van Breda! Kruip in de huid van een wereldberoemde dj en steel de show op een groot festival gedurende een bezoek aan de ONSTAGE Experience. Tijdens deze experience waan je jezelf een weg door zeven interactieve ruimtes en beleef je alles wat een echte dj ook meemaakt. Van fotoshoots tot opnames in een heuse muziekstudio en zelfs een optreden voor groot publiek. Een ding is zeker: ONSTAGE Experience aan de Ginnekenstraat is één van de meest originele activiteiten in Breda!

 

We kunnen er niet om heen dat Breda een echte muziekstad is. Niet alleen worden hier de gezelligste festivals georganiseerd, ook komen vele muzikale grootheden uit onze stad. Denk hierbij aan klassiekers als Vader Abraham of Corry Konings en natuurlijk de manager van Elvis, maar vooral ook de DJ’s Tiësto en Hardwell. Bij de ONSTAGE Experience krijg je een bijzondere inkijk in de dancecultuur én het leven van een top-DJ. In september 2022 zijn de deuren van ONSTAGE Experience geopend en sindsdien is deze activiteit niet meer weg te denken uit het aanbod in Breda. ONSTAGE Experience zet de DJ-stad die Breda is, verder op de kaart en geeft de bekendste Bredase dancecultuur eindelijk een plek die ze verdient.

unieke groepsactiviteit in breda

De Experience
De activiteit duurt zo´n 60 minuten en leidt je zoals gezegd langs 7 interactieve ruimtes. Elke plek belicht een anders aspect van het muzikantenbestaan en daagt je uit om je te verplaatsen in het enerverende leven van een DJ. Zo maak je je eigen persfoto’s, chill je backstage en neem je je eigen DJ-set op. De ONSTAGE Experience is natuurlijk niet compleet zonder een optreden voor een uitzinnig publiek. Wie krijgt de meeste mensen aan het dansen?

De Experience begint en eindigt in de ONSTAGE bar, ook een heerlijke plek voor een hapje en een drankje. Hier ontvang je ook de gemaakte promofoto´s en een aftermovie van jouw persoonlijke ervaring. Daarnaast kun je jezelf als poster laten afdrukken, hoe leuk is dat!

Naast ONSTAGE Experience zijn er nog veel meer activiteiten te ontdekken in Breda. Wil je bijvoorbeeld alles te weten komen over de geheimzinnige manager van Elvis ? Dit en nog vele andere muzikale weetjes ontdek je tijdens de 3 uur durende seeBreda Fietstour.

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Gewoon top Leuke tocht, fantastische gids!!! Er werd voor een leuke lunchpakket gezorgd met lekkere gerechten, prima service van seebreda!!!Doen gewoon
mark n
mark n
2023-09-17
Interessante blik op Breda De trip gaf ons een goed beeld van de bezienswaardigheden van Breda. De uitleg werd op een boeiende manier gegeven en was heel interessant.
Kathy S
Kathy S
2023-07-18
Beste bierwandeling by far! Wij hebben de bierwandeling gedaan met Joep als gids. Was super geregeld. Joep neemt de tijd om dingen te vertellen en zelfs degene die in Breda wonen hebben er nog veel van opgestoken. En natuurlijk zijn de biertjes ook lekker en komen ze met een goed verhaal. Zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een relaxte bezigheid in Breda!
Bart
Bart
2023-06-20
Ook voor Bredanaars! Heerlijke dag gehad. Onze gids Tino wist ons een door een mooi aaneensluitend verhaal door Breda te loodsen. Zelfs voor Bredanaars een echte aanrader.
Dirk Z
Dirk Z
2023-06-02
Fietsen door Breda; aanrader!! Hele leuke fietstour door Breda! Verrassend hoeveel bezienswaardigheden de stad heeft en de gids laat al deze plekken zien! Wij hadden ook een erg leuke en enthousiaste gids die veel wist van de historie van de stad en dit leuk kon overbrengen aan ons. Verder in de tour ook nog een aantal leuke hotspots gezien, die we zelf waarschijnlijk nooit gevonden hadden omdat we niet verder komen dan hartje centrum! Echt een aanrader!
Familie
Familie
2023-05-28
Enthusiastic tour guide and great tour route Although we all live and grew up in Breda it was really nice to hear all the info from our great tour guide Joep. Learned new stuff about our city and seen things we never seen before. Thanks again for a great tour!
Stijn B
Stijn B
2023-04-17
Leuke Bredase bierwandeling! We hebben genoten van de Bredase Bierwandeling, de bezoekjes aan de brouwerijtjes met proefbiertjes, de mooie bezienswaardigheden van Breda en de leuke en duidelijke uitleg van de gids, Joep. Geweldige middagactiviteit!
N. vdl
N. vdl
2023-03-05
Bierwandeling Met een vriendengroep de bierwandeling gedaan onder de begenadigde leiding van Tino. Mooie verhalen, leuke locaties en bijzondere lokale bieren door een kenner gepresenteerd. Voor een prima prijs ben je de hele middag zoet! Aanrader!!!
Kees B
Kees B
2022-11-20
Hadden we niet willen missen Een leuke gezellige en informatieve tocht door Breda en nabije omgeving. Een aanrader voor een ieder die de stad anders wil bekijken en helemaal als Joep de reisleider is!
Petra
Petra
2022-09-05
Een mooie en gezellige fietstour met een goede afstemming tussen fietsen en verhalen horen We hebben een informatieve en gezellige fietstour gehad in Breda. Een top gids Vooral de afwisseling tussen fietsen en verhalen horen over Breda was perfect. Ook voor jong volwassen (15-20 jaar) is dit leuk en hebben ze het als leuk en informatief ervaren.
m0nique1973
m0nique1973
2022-08-08
fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken