Spring naar content
bezienswaardigheden
Home » Blogs » bezienswaardigheden » Belcrum Beach in Breda

Belcrum Beach in Breda

Water, zand en cultuur komen samen op Belcrum Beach in Breda. Dit is hét stadsstrand van Breda en zeker een bezienswaardigheid. Wanneer je bij dit gezellige stadsstrand in de wijk Belcrum uitkomt, tref je een flinke hoeveelheid zand aan, een strandpaviljoen waar heerlijke eten geserveerd wordt, met meubels gemaakt van restmateriaal en een bar met altijd koude drankjes. Dit strand (waar je je wel heerlijk kan vermaken maar niet mag zwemmen) wordt volledig gerund door vrijwilligers en is een is een initiatief van Stichting BRAAK!

Belcrum Beach: Naar het strand in Breda
Je kan er dan misschien niet zwemmen, maar het is wel erg dichtbij. In steeds meer steden ontstaan stadsstranden, meestal met veel succes. Er zijn bijvoorbeeld prachtige voorbeelden in Amsterdam en (str)Antwerpen. Het is nu eenmaal heerlijk om het ‘strandgevoel’ te hebben om te ontspannen en van de zon te genieten, zonder lang te reizen en in de file te staan. Iedereen die op de fiets even weg wilt van de drukte en heisa van de dag en lekker in Breda wilt chillen met een koel drankje of een ijsje is bij Belcrum Beach op de juiste plek.

Activiteiten op Belcum Beach
Er worden regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd op Belcum Beach. Bijvoorbeeld yogasessies, bbq’s, livemuziek en lekker eten vergezeld door een leuke DJ. Daarnaast doet Belcrum Beach veel aan kunst, houden ze jaarlijks een oogstfeest en maken vrijwel alles van restmateriaal.

Voor meer informatie ga naar http://www.belcrumbeach.nl

Meer weten over Breda?
Met onze highlight fietstour gaan wij langs alle bezienswaardigheden in Breda. Onze fietsroute is perfect voor een uitje met de familie, vrienden of jouw bedrijf. Wij weten als geen ander wat er allemaal te doen is en laten jou graag onze mooie stad zien

 

 

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken