Spring naar content
actueel
Home » Blogs » actueel » Fotografiefestival: Breda Photo 2018

Fotografiefestival: Breda Photo 2018

Breda Photo is een internationaal fotografiefestival, dat van 5 september tot en met 21 oktober 2018 voor de 8ste keer zal plaatsvinden in Breda.

Topfotografen uit zowel binnen- als buitenland exposeren hedendaagse fotografie aan de hand van een maatschappelijk thema. Dit jaar is het thema ‘To Infinity and Beyond’.

Tickets voor Breda Photo
De buiten-exposities van Breda Photo zijn gratis te bekijken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig. Tickets zijn eenvoudig te bestellen via de website van Breda Photo. Om zeven weken onbeperkt toegang tot alle activiteiten te krijgen, is er een passe-partout te koop.

Breda Photo en seeBreda
SeeBreda is liefhebber van Breda Photo! Bij de aankoop van een festival passe-partout ontvang je een bonnenboekje. In dat boekje vind je ook een bon van seeBreda. Boek jij een fietstour of stadswandeling met seeBreda tijdens Breda Photo, dan doneren wij 5 euro per persoon aan MIVA.

MIVA
MIVA is een Nederlandse stichting die sinds 1935 kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden steunt met vervoer en communicatie. De stichting is expert in het ondersteunen van pioniers in ontwikkelingslanden met vervoer- en communicatiemiddelen, zodat zij meer kwetsbare mensen kunnen bereiken en toegang tot voorzieningen kunnen bieden. SeeBreda steunt tijdens Breda Photo een fietsproject van MIVA in Bangladesh.

In Bangladesh werkt MIVA samen met de Disabled Rehabilitation and Research Association (DRRA). Deze organisatie komt op voor de belangen van mensen met een handicap, met name kinderen: ze heeft aandacht voor hun rechten en werkt aan inclusie. Dat wil zeggen aan het meedoen in de samenleving. Een fiets kan hier het verschil al maken!

De gezondheidsmedewerkers van MIVA en partners kunnen met een fiets meer mensen bereiken. Zo worden kinderen met een handicap ontdekt. Het aantal kinderen dat thuis therapie krijgt neemt toe en ook de follow-up van de kinderen die in behandeling zijn verbetert.

Praktische informatie
Een fiets- of wandeltour met seeBreda duurt 2,5 tot 3 uur. Onze fietstours starten op STEK. Boek je een stadswandeling? Dan halen onze gidsen je ook graag bij jouw hotel of op het Centraal Station op. Onze tours zijn al te boeken vanaf 2 personen, maar ook met een grote groep ben je van harte welkom! Boek je fietstour of stadswandeling eenvoudig op onze website. Zo zorgen we samen voor een mooie donatie voor MIVA in Bangladesh!

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Gewoon top Leuke tocht, fantastische gids!!! Er werd voor een leuke lunchpakket gezorgd met lekkere gerechten, prima service van seebreda!!!Doen gewoon
mark n
mark n
2023-09-17
Interessante blik op Breda De trip gaf ons een goed beeld van de bezienswaardigheden van Breda. De uitleg werd op een boeiende manier gegeven en was heel interessant.
Kathy S
Kathy S
2023-07-18
Beste bierwandeling by far! Wij hebben de bierwandeling gedaan met Joep als gids. Was super geregeld. Joep neemt de tijd om dingen te vertellen en zelfs degene die in Breda wonen hebben er nog veel van opgestoken. En natuurlijk zijn de biertjes ook lekker en komen ze met een goed verhaal. Zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een relaxte bezigheid in Breda!
Bart
Bart
2023-06-20
Ook voor Bredanaars! Heerlijke dag gehad. Onze gids Tino wist ons een door een mooi aaneensluitend verhaal door Breda te loodsen. Zelfs voor Bredanaars een echte aanrader.
Dirk Z
Dirk Z
2023-06-02
Fietsen door Breda; aanrader!! Hele leuke fietstour door Breda! Verrassend hoeveel bezienswaardigheden de stad heeft en de gids laat al deze plekken zien! Wij hadden ook een erg leuke en enthousiaste gids die veel wist van de historie van de stad en dit leuk kon overbrengen aan ons. Verder in de tour ook nog een aantal leuke hotspots gezien, die we zelf waarschijnlijk nooit gevonden hadden omdat we niet verder komen dan hartje centrum! Echt een aanrader!
Familie
Familie
2023-05-28
Enthusiastic tour guide and great tour route Although we all live and grew up in Breda it was really nice to hear all the info from our great tour guide Joep. Learned new stuff about our city and seen things we never seen before. Thanks again for a great tour!
Stijn B
Stijn B
2023-04-17
Leuke Bredase bierwandeling! We hebben genoten van de Bredase Bierwandeling, de bezoekjes aan de brouwerijtjes met proefbiertjes, de mooie bezienswaardigheden van Breda en de leuke en duidelijke uitleg van de gids, Joep. Geweldige middagactiviteit!
N. vdl
N. vdl
2023-03-05
Bierwandeling Met een vriendengroep de bierwandeling gedaan onder de begenadigde leiding van Tino. Mooie verhalen, leuke locaties en bijzondere lokale bieren door een kenner gepresenteerd. Voor een prima prijs ben je de hele middag zoet! Aanrader!!!
Kees B
Kees B
2022-11-20
Hadden we niet willen missen Een leuke gezellige en informatieve tocht door Breda en nabije omgeving. Een aanrader voor een ieder die de stad anders wil bekijken en helemaal als Joep de reisleider is!
Petra
Petra
2022-09-05
Een mooie en gezellige fietstour met een goede afstemming tussen fietsen en verhalen horen We hebben een informatieve en gezellige fietstour gehad in Breda. Een top gids Vooral de afwisseling tussen fietsen en verhalen horen over Breda was perfect. Ook voor jong volwassen (15-20 jaar) is dit leuk en hebben ze het als leuk en informatief ervaren.
m0nique1973
m0nique1973
2022-08-08
fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken