Spring naar content
actueel
Home » Blogs » actueel » 10% korting bij seeBreda tijdens FietsFiesta 2019

10% korting bij seeBreda tijdens FietsFiesta 2019

Ook in 2019 sluit seeBreda zich aan bij hét fietsevenement van Breda en omstreken: FietsFiesta 2019. Op 22 en 23 juni staat het Haveneiland Breda in het teken van de fiets en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Net als in 2018 biedt seeBreda extra tours aan dit weekend en krijg je bovendien 10% korting op de boekingen je maakt voor het FietsFiesta 2019 weekend. Vergeet niet de code SEEFF2019 te gebruiken!

In 2018 streek FietsFiesta voor het eerst neer in de wijk Belcrum, en toverde Pier 15 en omstreken om tot een heus feestje van de fiets. Ook dit jaar staat er weer van alles op het programma; van fietstochten tot workshops, en feestjes tot presentaties. Zo kan je meedoen aan georganiseerde tochten voor racefietsen en mountainbikes . Verder zijn er ook verschillende tochten op de stadsfiets, waaronder de Blind Walls Fietstour en onze Breda Highlight Fietstour.

Naast actie is er ook voldoende mogelijkheid tot ontspanning. Het festivalgevoel wordt versterkt door goede catering, verschillende feestjes en de gastvrijheid van Pier 15. Ook zijn er verschillende exposities te bewonderen. Bijvoorbeeld van lowriders, en zal de nieuwe promovideo van 076 Fietst hier gelanceerd worden. Leuk feitje; onze tour komt daarin voor! Dat wil je zien toch?

Special ter gelegenheid van FietsFiesta bieden wij onze tour extra vaak en tegen gereduceerd tarief aan. Aansluiten bij onze Highlight Tour kan dus nu al vanaf €22,50 p.p. We beginnen en eindigen bij Pier 15, zodat je vol ondergedompeld zult worden in het festivalgevoel en tussendoor een verrassende kant van de Stad Breda leert kennen. Wij kijken alvast erg uit naar die feest van de fiets en hopen jou daar ook te zien! Tot 22 en 23 juni op het Haveneiland!

 

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken