Spring naar content
actueel
Home » Blogs » actueel » seeBreda is live!

seeBreda is live!

Het is officieel! Vanaf nu kan je onze fietstours in Breda boeken!

Net zoals in Rotterdam laten we je in ongeveer 2,5 uur de mooiste, leukste en hipste plekken van Breda zien!

Onze gidsen zijn locals die van hun stad houden en hun enthousiasme heel graag met jou en je gezelschap delen! Breda is een prachtige stad met een bewogen historie, gezellige straatjes en pleintjes en talloze leuke kroegen en winkels. Je krijgt het allemaal te zien tijdens een van onze tours!

 

Vooralsnog bieden we de Breda Highlight Fietstour aan op zaterdagen om 10.30 uur en 14 uur.  En op feestdagen als Pasen en Pinksteren ook op zondag en maandag. Privétours kunnen het hele jaar door geboekt worden op een tijdstip naar keuze.

Onze tours vertrekken vanaf creatief bedrijventerrein STEK, op slechts 1km afstand van het Centraal Station en met gratis parkeergelegenheid voor de deur! Halverwege de tour stoppen we op een leuke plek voor een korte pauze.
Deelname aan de instaptour kost €25,- per persoon, inclusief fiets, poncho (als het regent), gids en btw.
Verder bieden we natuurlijk ook op maat gemaakte tours aan, zowel fietstours als wandeltours.

In het Paasweekend start seeBreda officieel met de eerste tours!

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken