Spring naar content
actueel
Home » Blogs » actueel » FietsFiesta Festival 2018 met seeBreda

FietsFiesta Festival 2018 met seeBreda

De seeBreda Highlight Tour wordt programmaonderdeel van FietsFiesta 2018! FietsFiesta 2018 is een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren. Van 30 mei tot en met 3 juni worden er allerlei culturele en sportieve fietsevents voor de inwoners van Breda en daarbuiten georganiseerd. Op locatie het Haveneiland bij PIER15 komt alles samen en kan men, onder genot van muziek, een hapje en een drankje, genieten van alles wat met de fiets te maken heeft. Een meerdaags feestje voor wielrenners, BMX-ers, mountainbikers, kunstenaars, alledaagse fietsers, kinderen, cultuursnuivers… en, natuurlijk de fietsers die graag met seeBreda op pad gaan!
We fietsen onze Highlight Tour gedurende dit weekend extra vaak (namelijk ook op zondag om half 11 en 14 uur) en bieden FietsFiesta bezoekers een korting van 10%* op hun boeking. Reserveer snel via deze link en vergeet niet de kortingscode FF2018 bij de boeking te vermelden!

*deze korting wordt verrekend bij het betalen van de tour op locatie, dus niet in de boekingsmodule op onze website.

 

 

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken