Spring naar content
bezienswaardigheden
Home » Blogs » bezienswaardigheden » STEK Breda

STEK Breda

STEK is een plaats waar verschillende creative ondernemers gehuisvest zijn. Op dit bedrijventerrein in de wijk Belcrum in Breda, staan sinds 2014 ateliers, kantoorunits, werkplaatsen, flexwerkplekken, winkeltjes en horeca bedrijven. Voorlopig mag STEK nog gebruik maken van het huidige terrein, wat eigendom is van de gemeente Breda. Eenmaal op het terrein zul je snel merken dat recyclen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast ondernemingen huisvest STEK diverse evenementen en worden er ook open dagen en rondleidingen georganiseerd. Op STEK mag je niet wonen of slapen. Er zijn inmiddels meer dan 25 creatieve ondernemers gevestigd en er is nog genoeg ruimte voor uitbreiding.

Bezoek STEK
Er worden regelmatig rondleidingen gegeven op STEK en er zijn verschillende soorten workshops te volgen, proeverijen bij te wonen of activiteiten te organiseren. Een bezoek aan STEK is een unieke aanvulling op een dagje in Breda en een geschikte locatie voor groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes. Ook vinden er regelmatig evenementen plaats op het terrein, zoals Brewda, de Cultuurnacht, de STEK-markt, BredaPhoto en het KerstSTEKtakel. seeBreda is ook gevestigd op STEK en o.a. onze Highlight Fietstour start en eindigt hier.

fotografie: Rosa Meininger

Meer informatie
Adres: Belcrum-Zuid, Veilingkade 9, 4815 HC Breda, Nederland
Website: www.stekbreda.nl
Facebook: www.facebook.com/stekbreda/

Nog meer zien in Breda? Bekijk ook Belcrum Beach.

 

 

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken