Spring naar content
activiteiten
Home » Blogs » activiteiten » 5x vrijgezellenfeest vieren in Breda? De beste tips voor een onvergetelijk weekend!

5x vrijgezellenfeest vieren in Breda? De beste tips voor een onvergetelijk weekend!

Stapt een vriend(in) binnenkort in het huwelijksbootje en heb jij de eer om een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Breda te organiseren? Dan begin je natuurlijk met het uitkiezen van een leuke bestemming. Breda staat bekend als populaire stad om vrijgezellenfeesten te vieren, vanwege de dichtheid van kroegen en een breed scala aan activiteiten die je in en om de stad kunt doen. Natuurlijk kan je de ‘vrijgezel’ in een gek pakje hijsen en een willekeurige kroegentocht organiseren, maar als je op zoek bent naar een originele invulling van jullie vrijgezellenfeest, helpen wij je graag op gang met een aantal leuke tips. Veel plezier met voorbereiden en graag tot in Breda tijdens jullie vrijgezellenfeest!


Instant Camera Tour

De Instant Camera Tour is een perfecte activiteit om tijdens een vrijgezellenfeest in Breda te doen. Het combineert een mooie wandeling langs de bezienswaardigheden van Breda met een creatieve uitdaging. Creëer jullie eigen aandenken aan deze fantastische dag met de Instax Camera’s van FUJIFILM. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook elkaars artistieke kant. Iedere deelnemers aan de tour krijgt een camera en 10 foto’s tot zijn beschikking. Denk goed na over de locatie, compositie en het licht. Maak foto’s waar jullie jaren later nog samen om kunnen lachen.

instax tour vrijgezellenfeest

Expeditie Robinson
Mag het vrijgezellenfeest in Breda een sportief randje hebben? Dan is dit spel echt wat voor jullie! Waarschijnlijk ken je Expeditie Robinson al van televisie. Zo niet, dan leggen we het graag aan je uit. Expeditie Robinson is een programma waar een groep van ongeveer 20 personen op een onbewoond eiland wordt gezet. Ze worden onderling uitgedaagd door middel van het spelen van verschillende spellen. In Breda is er een soort real-life versie van gemaakt. Je wordt opgedeeld in teams en strijd tegen elkaar in verschillende rondes. Er worden jokers verdiend, die je later weer in kan zetten op een belangrijk moment. Jouw team wint wanneer je in de laatste ronde vuur maakt en als eerste de fluitketel laat fluiten. Erg leuk voor iedereen die houdt van een uitdagend spel!

Escape room
Dit fenomeen kan je bijna niet ontgaan zijn, escape rooms schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Je gaat met jouw gezelschap een kamer in en probeert allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Op die manier kun je de kamer verlaten. Een super leuke en spannende activiteit voor het vrijgezellenfeest in Breda. Er verschillende plekken waar je een Escape Room kan spelen. Bijvoorbeeld Escape the Bomb Diner Game. Je raadt het al, gedurende een heerlijk diner los je raadsels, codes en puzzels op. Dit gebeurt in teams en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk geld verdient tijdens het oplossen van de spellen. Uiteindelijk heb je dat geld nodig voor het openen van de kluis, of anders…. Hoe stressbestendig zijn jullie?

De Bredase Bierwandeling
Een kroegentocht kan echt niet ontbreken tijdens een geslaagd vrijgezellenfeest. Breda staat bekend om zijn leuke en gezellige kroegen. De kroegen liggen allemaal dicht bij elkaar waardoor je gemakkelijk van kroeg naar kroeg hopt. Vieren jullie het vrijgezellenfeest graag op een wat ingetogenere manier, maar willen jullie wel op kroegentocht? Dan is de Bredase Bierwandeling wat je zoekt. Tijdens deze 3 uur durende culturele kroegentocht proef je niet alleen de lekkerste bieren van Bredase bodem, maar hoor je ook nog eens de tofste verhalen van een lokale gids. Kom lekker genieten van Bourgondisch Breda tijdens een vrijgezellen weekend op nooit te vergeten. Een ding is zeker; hier zal op de bruiloft nog over nagepraat worden!

Boules Bites Bar
Welke stad heeft er tegenwoordig geen mogelijkheid om te jeu de boulen? Het balspel wat vooral bekend bleek in Frankrijk, wint zeer snel aan populariteit. Zo vind je nu ook in het centrum van Breda de BoulesBitesBar. Deze sfeervolle horecagelegenheid biedt een combinatie van jeu de boule, lekkere hapjes en een ruime keuze aan drankjes. Een bezoek aan de Boules Bites Bar is dus ideaal als activiteit voor een vrijgezellenfeest, met een vriendengroep of erg leuk voor het hele gezin! Bereid je alvast voor door de spelregels door te nemen.

Door onze local

Laura

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Gewoon top Leuke tocht, fantastische gids!!! Er werd voor een leuke lunchpakket gezorgd met lekkere gerechten, prima service van seebreda!!!Doen gewoon
mark n
mark n
2023-09-17
Interessante blik op Breda De trip gaf ons een goed beeld van de bezienswaardigheden van Breda. De uitleg werd op een boeiende manier gegeven en was heel interessant.
Kathy S
Kathy S
2023-07-18
Beste bierwandeling by far! Wij hebben de bierwandeling gedaan met Joep als gids. Was super geregeld. Joep neemt de tijd om dingen te vertellen en zelfs degene die in Breda wonen hebben er nog veel van opgestoken. En natuurlijk zijn de biertjes ook lekker en komen ze met een goed verhaal. Zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een relaxte bezigheid in Breda!
Bart
Bart
2023-06-20
Ook voor Bredanaars! Heerlijke dag gehad. Onze gids Tino wist ons een door een mooi aaneensluitend verhaal door Breda te loodsen. Zelfs voor Bredanaars een echte aanrader.
Dirk Z
Dirk Z
2023-06-02
Fietsen door Breda; aanrader!! Hele leuke fietstour door Breda! Verrassend hoeveel bezienswaardigheden de stad heeft en de gids laat al deze plekken zien! Wij hadden ook een erg leuke en enthousiaste gids die veel wist van de historie van de stad en dit leuk kon overbrengen aan ons. Verder in de tour ook nog een aantal leuke hotspots gezien, die we zelf waarschijnlijk nooit gevonden hadden omdat we niet verder komen dan hartje centrum! Echt een aanrader!
Familie
Familie
2023-05-28
Enthusiastic tour guide and great tour route Although we all live and grew up in Breda it was really nice to hear all the info from our great tour guide Joep. Learned new stuff about our city and seen things we never seen before. Thanks again for a great tour!
Stijn B
Stijn B
2023-04-17
Leuke Bredase bierwandeling! We hebben genoten van de Bredase Bierwandeling, de bezoekjes aan de brouwerijtjes met proefbiertjes, de mooie bezienswaardigheden van Breda en de leuke en duidelijke uitleg van de gids, Joep. Geweldige middagactiviteit!
N. vdl
N. vdl
2023-03-05
Bierwandeling Met een vriendengroep de bierwandeling gedaan onder de begenadigde leiding van Tino. Mooie verhalen, leuke locaties en bijzondere lokale bieren door een kenner gepresenteerd. Voor een prima prijs ben je de hele middag zoet! Aanrader!!!
Kees B
Kees B
2022-11-20
Hadden we niet willen missen Een leuke gezellige en informatieve tocht door Breda en nabije omgeving. Een aanrader voor een ieder die de stad anders wil bekijken en helemaal als Joep de reisleider is!
Petra
Petra
2022-09-05
Een mooie en gezellige fietstour met een goede afstemming tussen fietsen en verhalen horen We hebben een informatieve en gezellige fietstour gehad in Breda. Een top gids Vooral de afwisseling tussen fietsen en verhalen horen over Breda was perfect. Ook voor jong volwassen (15-20 jaar) is dit leuk en hebben ze het als leuk en informatief ervaren.
m0nique1973
m0nique1973
2022-08-08
fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken