Spring naar content
actueel
Home » Blogs » actueel » Vacature Stadsgids

Vacature Stadsgids

seeBreda is op zoek naar stadsgidsen!
Vind jij het ook terecht dat Breda de beste binnenstad van Nederland genoemd wordt? Houd je ervan om buiten te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten? Ben je graag op vakantie in eigen stad? Dan is gidsen bij seeBreda jou op het lijf geschreven.

Als stadsgids leidt je deelnemers van onze tours langs de vele hoogtepunten van Breda. Natuurlijk hebben we het dan over de Grote Markt, het Kasteel van Breda en de Koepelgevangenis, maar ook over het standbeeldje van Moby Dick, het geboortehuis van Colonel Parker en een muurschildering van Blind Walls Gallery. ­­

We zoeken nieuwsgierige mensen, bij voorkeur freelancers die meerdere talen spreken, Breda op hun duimpje kennen en goed met mensen om kunnen gaan. seeBreda biedt een ontspannen werkomgeving waar het plezier van de gast en de liefde voor Breda centraal staan.

Van onze stadsgidsen verwachten we:
> Enthousiasme
> Affiniteit met de stad Breda
> Comfortabel als (bege)leider, kunnen fungeren als aanspreekpunt van een groep
> Flexibiliteit/improvisatievermogen
> Beschikbaarheid in de weekenden en op feestdagen

seeBreda biedt een zelfstandige werkomgeving, waarbij gidsen met hun eigen groep (max. 15 personen) op pad gaan. De werkzaamheden gebeuren op oproepbasis en uitbetaling is gebaseerd op het aantal uitgevoerde tours. Je wordt onderdeel van een gezellig team met grote liefde voor de stad. Bereid je alvast voor op de teamuitjes; onze jaarlijkse bowlingcompetitie begint steeds serieuzer te worden!

Wil je ons huidige team komen versterken? Stuur dan een mail naar info@seebreda.nl of bel Tino van den Berg op 06-18953800.

Door onze local

Tino

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken