Spring naar content

de leukste groepsuitjes in Breda

Ben jij op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Breda en weet je niet goed waar je moet beginnen? Staat het uitje met je collega’s op de planning, de organisatie van de jaarlijkse familiedag of het vrijgezellenfeest van jouw beste vriend(in)? Boek dan een fietstour, foto- of bierwandeling door de Parel van het Zuiden bij seeBreda. Wij denken graag met je mee welke activiteit het beste bij jouw groep past!

fiets

Groepsactiviteiten in Breda

Nog geen idee welke activiteiten je in Breda kunt doen? Met seeBreda ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Tijdens onze fietstours en stadswandelingen komen we langs verschillende historische monumenten uit het Nassau-tijdperk en hoor je verhalen over een ontsnapping uit de Koepelgevangenis en de manager van Elvis Presley. Zie je liever alleen de binnenkant van de leukste kroegen in Breda? Dan is dat zeker mogelijk met de Bredase Bierwandeling.

vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken

Groepsactiviteiten op maat

Natuurlijk kan het zo zijn dat jullie bezoek aan Breda niet enkel bestaat uit het boeken van een groepsactiviteit. Als je met familie, vrienden of collega’s een dagje weg bent, wil je natuurlijk ook lekker eten en drinken, misschien wel blijven overnachten of meerdere activiteiten met jullie groep doen. seeBreda denkt graag met je mee en dankzij ons uitgebreide lokale netwerk kunnen we gemakkelijk een ideaal verblijf in Breda voor je samenstellen. Een aanvraag kan niet ons gek genoeg zijn, schroom dus niet om contact met ons op te nemen en jouw bezoek aan Breda voor je te plannen!

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Group21441

vragen & antwoorden