Spring naar content

ontdek de leukste tours in Breda

Breda is een prachtige, Bourgondische stad in het zuiden van Nederland. Tijdens onze originele stadstours ontdek je Breda op een ongedwongen manier. Onze lokale gidsen nemen je mee langs verschillende historische monumenten uit het Nassau-tijdperk, laten je de beste biertjes proeven of dagen je uit om een fantastisch souvenir te schieten. Eén ding is zeker; met seeBreda leer je de stad pas echt kennen!

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken

Rondleidingen op maat

Verken Breda tijdens één van onze stadstours en laat onze lokale gids de cultuur en geschiedenis met jouw groep delen. Onze rondleidingen zijn de beste manier om in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Breda te zien. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten tours, waaronder: de seeBreda Fietstour, de Bredase Bierwandeling en de Instant Camera Tour Breda.

Deze verschillende groepsactiviteiten maken we natuurlijk ook graag op maat naar de behoeften van jouw groep. We kunnen je bijna elke mogelijke tour of bedrijfsservice aanbieden – alleen jouw verbeelding stelt de limiet.
In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, bieden onze fiets- en wandeltours meerdere gidsen voor verschillende groepsgroottes, zodat iedereen de best mogelijke, persoonlijke aandacht krijgt. Fietsen in Breda met seeBreda is leuk, veilig en simpelweg de beste manier om deze prachtige bestemming te leren kennen!

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Group21441

vragen & antwoorden

Welke tours biedt seeBreda aan?

Wij bieden verschillende tours aan en bij elke tour leer je Breda op een andere manier kennen. Onze meest populaire rondleiding is de seeBreda Fietstour. Tijdens deze tour komen we langs de bezienswaardigheden die je echt niet mag missen in Breda en vertellen we verhalen uit de (recente) historie van de stad. Niet alle stops zijn even voor de hand liggend, dus ook voor mensen die Breda al een beetje kennen, is deze tour een aanrader. De seeBreda Fietstour is op vrijdag, zaterdag en zondag te boeken als instaptour, waar we dus groepen samenstellen. Als privétour kan deze rondleiding elke dag geboekt worden.

Voor mensen die liever wandelen dan fietsen is er de seeBreda Wandeltour. In 2 uur loop je langs de gaafste plekken in het centrum van Breda en krijg je de leukste verhalen te horen van een van onze lokale gidsen. Wil je Breda op een echt Bourgondische manier leren kennen, dan moet je mee met de Bredase Bierwandeling! Deze culturele kroegentocht combineert de spannendste verhalen van de stad met het proeven van de lekkerste lokale bieren. Onze nieuwste tour is de Instant Camera Tour Breda. Dit is ook een stadswandeling waarbij je op pad gaat met een Instax-camera en samen met familie, vriend(inn)en en/of collega’s de meest fotogenieke plekken van Breda aandoet. Onderweg wordt je uitgedaagd om zelf een tastbaar souvenir van jouw bezoek aan Breda te maken: je krijgt 10 foto’s en instructie over de camera en mag zelf aan de slag om er iets moois van te maken!

Hoe boek ik een tour?

Een tour boek je online via onze website. Op de verschillende tourpagina’s kan je zien welke tour je wanneer kan doen. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en met hoeveel personen je de tour wilt doen en reserveer zo makkelijk jullie plek. Je kan ons ook altijd bellen of appen via 076-7002599 of mailen op info@seebreda.nl als je niet direct via de site wilt boeken of eventuele vragen hebt.

Wanneer worden de tours aangeboden?

In principe kan er iedere dag van het jaar bij ons een tour geboekt worden. Dit gaat dan met name om de privétours. De seeBreda Fietstour wordt elke vrijdag, zaterdag, zondag en feestdag aangeboden en de Bredase Bierwandeling is beschikbaar van donderdag t/m zondag.

Zit er een minimumleeftijd aan de stadstours?

Onze tours zijn zo ingestoken dat ze voor alle leeftijden leuk zijn om te volgen. Daarnaast zijn onze gidsen gewend om voor verschillende groepen te staan en zeer flexibel als het gaat om aanpassen aan het publiek. Onze fietsen zijn verstelbaar en functioneel voor iedereen vanaf 130 cm. We hebben ook kinderfietsjes en -stoeltjes (gratis) voor de kleintjes en helmen te huur voor extra veiligheid. De Bredase Bierwandeling is vanaf 18+.

Waar beginnen en eindigen de tours?

De fietstours beginnen en eindigen op STEK. Hier staat de fietsenstalling en ontvangen wij iedereen graag voor de tours. Stek is een creatief bedrijventerrein gelegen aan de Veilingkade 9 in de wijk Belcrum in Breda. Dit is 1 kilometer van NS station Breda, parkeren kan gratis voor de deur.
De wandeltours beginnen en eindigen op een plek in overleg. Onze gids komt graag naar de groep toe, en maakt een route vanaf het vertrekpunt naar het eindpunt van keuze.

Is er een minimum en maximum aantal deelnemers?

In principe kan er altijd vanaf 1 persoon geboekt worden. De seeBreda Fietstour gaat echter pas door als er een minimum van 4 deelnemers bereikt wordt. Voor een privétour maakt het aantal deelnemers niet uit. We garanderen groepen tot 60 personen te kunnen rondleiden. Grotere groepen zullen we per aanvraag moeten bekijken.
Per gids hanteren we een maximum aantal deelnemers om ervoor te zorgen dat de ervaring optimaal blijft. Zo gaan er op de fiets niet meer dan 15 personen mee en voor een wandeltocht is dit aantal 20 personen. Zodra er meer mensen geboekt hebben of een groep groter dan die aantallen is, worden er extra gidsen ingezet.

Kan ik mijn spullen tijdens de tour ergens kwijt?

Bij onze fietsenstalling is er de mogelijkheid om je spullen achter slot en grendel te bewaren, zowel in onze unit als in lockers. Wil je je spullen toch graag meenemen dan hebben we ook fietstassen beschikbaar!