Spring naar content

drinken in Breda

Als je iets wilt gaan drinken in Breda is er aan keuze geen gebrek. Het centrum zit boordevol leuke plekjes, er is echt voor ieder wat wils. Buiten het centrum vindt je nog meer horeca die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Op deze blogpagina verzamelen we de leukste cafétjes en kroegen die Breda te bieden heeft. Ideaal als je op zoek bent naar een leuke plek om te drinken tijdens jouw dagje uit of weekend in Breda!

Kroegen in Breda

Koffietentjes, wijnbarren & biercafés

Hierboven vindt je de beste tips waar je wat kunt drinken in Breda. Of je nu op zoek bent naar een hippe koffietent, een chique wijnbar of een speciaal biercafé, we beschrijven het allemaal in onze blog. De tips komen stuk voor stuk van onze lokale gidsen, dus grote kans dat je hun tegen het lijf loopt in een van de genoemde horecazaken. Doe als de Bredanaars doen en geniet van het enorme aanbod aan horeca in deze Bourgondische stad!

Heerlijk drinken in Breda

Onze blog word regelmatig geüpdatet door de stadsgidsen van seeBreda. Mis je nog een thema waar je graag meer over wilt weten? Of heb je een blog over Breda geschreven en wil je graag dat wij hem posten? Mail dan naar info@seebreda.nl en wij gaan ermee aan de slag. Ontdek je Breda liever offline tijdens een wandeling of op de fiets? We bieden veel tours aan in Breda met verschillende thema’s. De Bredase Bierwandeling is bijvoorbeeld perfect geschikt voor diegenen die de Bourgondische kant van de stad willen leren kennen en benieuwd zijn naar de bieren die op Bredase bodem gebrouwen worden.

Wil je nog meer artikelen lezen over Breda? Bekijk onze blogpagina voor alles wat er te doen is in Breda. Voor meer informatie over Bourgondisch genieten in Breda ga je naar welkominbreda.nl

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid