Spring naar content
Home » Tours » de Bredase Bierwandeling

de Bredase Bierwandeling

€39,50 p.p. | donderdag t/m zondag | 18+ | 180 min.

Brabantse gezelligheid en Bourgondisch genieten met de bierwandeling in Breda

De beste manier om de gastvrijheid en het Bourgondische karakter van Breda te ervaren, is tijdens de bierwandeling van seeBreda. Deze culturele kroegentocht combineert de spannendste verhalen van de stad met het proeven van de mooiste lokale producten. Tijdens deze 3 uur durende stadswandeling door het centrum van Breda, doen we met jouw groep een drietal brouwerijen aan, waar de biertjes van eigen bodem al klaar staan op de bar. Tussen de brouwerijbezoeken door, laten we de leukste bezienswaardigheden van de stad zien en vertellen we de bijbehorende verhalen uit de geschiedenis. Deze bierwandeltocht is zonder twijfel de leukste groepsactiviteit van Breda!

Bourgondisch Breda

Breda heeft verschillende bijnamen. Zo wordt de stad vaak ‘de Parel van het Zuiden’ genoemd en staat het ook bekend als ‘Breda Nassaustad’, omdat dit adellijk geslacht uit Duitsland zich lange tijd in Breda gevestigd heeft. Inmiddels hoor je dankzij de bekende Bredanaars DJ Tiësto en Hardwell ook wel eens de term DJ-stad voorbijkomen. Maar wat ons betreft is de meest toepasselijke term om onze stad te omschrijven toch echt ‘Bourgondisch Breda’. Brabant staat natuurlijk bekend om zijn gezellige inwoners en Bredanaars zijn dan ook échte levensgenieters die de goede gewoontes van de zuiderburen hebben overgenomen. Wij weten als geen ander hoe je het dagelijks leven een stuk Bourgondischer beleeft en dat merk je meteen tijdens een bezoek aan de gastvrije binnenstad van Breda.

Praktische informatie

Boek de Bredase Bierwandeling via de kalender rechtsboven. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of +31 (0) 76 700 25 99.
De prijs per persoon is inclusief zes proefglaasjes (15 cl) ambachtelijk gebrouwen, Bredaas bier. Extra consumpties of hapjes zijn voor eigen rekening. Is de datum of het tijdstip van jouw keuze niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

NB: de bierwandeling is te boeken vanaf 6 deelnemers. Ben je met minder dan 6 personen? Laat het weten! We boeken jullie dan handmatig in en houden jullie op de hoogte van andere boekingen. Zo komen jullie samen hopelijk tot de minimale groepsgrootte.
De minimale leeftijd om deel te nemen aan deze tour is 18 jaar.

boek direct

In een notendop

  • Biertour met ervaren gids
  • Donderdag t/m zondag
  • vanaf 6 deelnemers (18+)
  • maximaal 15 personen per gids
  • Bezoek 3 Bredase brouwerijen
  • Proef 6 Bredase biertjes (15cl)
  • Duur: 3 uur

Prijzen

€39,50 per persoon
✓ Prijs is incl. btw, gids & 6 proefglaasjes

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken