Spring naar content
Home » Tours » Fiets huren in Breda

Fiets huren in Breda

Fiets huren in Breda

Voor het huren van een fiets in Breda ben je bij seeBreda aan het juiste adres. Ontdek de stad op onze degelijke Gazelle Ambiance fiets, welke voor iedereen een zeer geschikt model is. Met onze fietsen leer je Breda nog beter kennen, je fietst namelijk gemakkelijk het stadscentrum uit.  Zo ben je in een ogenblik op de fantastische Ginnekenmarkt, fiets je binnen een uur door het prachtige Markdal naar de grens met België of ontdek je de Belcrum, de meest creatieve wijk van Breda. Met een fiets huren in Breda haal je het maximale uit jouw stedentrip. SeeBreda is dé fietsverhuur van Breda die jou hier bij kan helpen.

Breda ontdek je pas écht op de fiets!

Het historische stadscentrum van Breda voelt erg compact aan. Breda wordt ook wel de stad van stappen en shoppen genoemd, aangezien de winkel- en kroegendichtheid hier erg hoog is. Maar buiten het centrum is nog zo veel meer te ontdekken. Iedereen die het gezellige centrum al kent, of meerdere dagen in de stad vertoefd, raden wij aan om de fiets te pakken. SeeBreda is dé fietsverhuur in Breda met degelijke fietsen waarmee je de stad kunt gaan ontdekken. Natuurlijk geven we je graag de beste tips voor mooie fietsroutes mee!

Praktische informatie

Wil je graag fietsen huren in Breda om de stad en omgeving te ontdekken? Onze comfortabele Gazelle fietsen staan voor je klaar op STEK. Dit is 1 kilometer lopen vanaf NS station Breda en je kan gratis parkeren aan de Veilingkade voor de deur. In overleg spreken we een moment van ophalen en terugbrengen af en vanzelfsprekend sturen we je op pad met de beste tips om Breda te leren kennen.
Per fiets vragen wij €50 borg, contant te betalen bij het ophalen van de fiets.

boek direct

de fietsen van seeBreda

  • Gazelle Ambiance Damesfiets
  • 7 versnellingen (Shimano Nexus)
  • Verstelbaar stuur en zadel
  • Verlichting
  • Bagagedrager met snelbinders
  • AXA fietsslot & ketting
    Optioneel: kinderstoeltje, fietstas, helm

Prijzen

vanaf €10 per dag, borg €50 per fiets
✓ Prijs is incl. btw & poncho

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken