Spring naar content
Home » Tours » Instant Camera Tour

Instant Camera Tour

€37,50 p.p. | elke dag | alle leeftijden | 180 min.

Creëer je eigen souvenir tijdens een fotogenieke stadswandeling door Breda

De Instant Camera Tour is een fotogenieke stadswandeling die Breda vanuit een ander perspectief laat zien. Samen met één van onze lokale gidsen en gewapend met een Fujifilm Instax camera, ga je op pad om de mooiste plekken van Breda en leukste mensen uit jouw groep vast te leggen op instax foto’s. Aan het eind van de tour sta je met een handvol herinneringen en nieuwe fotografische kennis in het hart van Breda. De Instant Camera Tour is een creatieve en interactieve groepsactiviteit, geschikt voor elke familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest!

Instant foto’s maak je met de Instax Camera’s van Fujifilm

Iedereen is wel bekend met het principe van de polaroidfoto en de bijbehorende instant camera’s waar ze uit komen rollen. Dankzij een ingewikkeld chemisch procédé kan men als sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw direct resultaat zien van een genomen foto. Nu, in het digitale tijdperk, is dat een vanzelfsprekendheid geworden, maar hoe bijzonder moet dat in die tijd geweest zijn? En mede dankzij de Instax Camera’s van Fujifilm is die magie vandaag de dag nog te ervaren, met name tijdens de Instant Camera Tour door Breda. Naast de leukste verhalen over de stad vertellen we je wat de Instax camera’s zo leuk maakt en geven we de kans om te experimenteren met verschillende modellen. We testen je creactieve skills en sturen je naar huis met je zelfgemaakte souvenirs. Op deze manier ontdekken een stad ontdekken is een unieke ervaring die je graag deelt met familie, vrienden of collega’s!

     

Praktische informatie

Boek de Instant Camera Tour via de kalender hier rechts. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
De prijs per persoon is inclusief huur van de camera en een cassette met 10 opnames. De cameramodellen waar uit gekozen kan worden, zijn de Instax Mini 11, Instax SQ6 en de Instax Wide 300 (in verschillende kleuren beschikbaar). Vind je 10 opnames te weinig? Voor €10 ontvang je een extra cassette van 10 opnames.

NB: de Instant Camera Tour is te boeken vanaf 4 deelnemers.

Ben je met minder dan 4 personen en vinden jullie het niet erg om met anderen op pad te gaan? Laat het weten! We zetten dan een instaptour online, waar dus ook andere groepen zich voor in kunnen schrijven. Zo komen jullie samen hopelijk tot de minimale groepsgrootte.

boek direct

In een notendop

  • Fotowandeling met privé gids
  • Elke dag te boeken
  • vanaf 4 deelnemers
  • Kies je favoriete Instax camera
  • 10 opnames per cassette
  • Duur: 3 uur

Prijzen

€37,50 per persoon, €29,50 voor kinderen tot 15 jaar
✓ Prijs is incl. btw, gids, camera & 10 opnames

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Gewoon top Leuke tocht, fantastische gids!!! Er werd voor een leuke lunchpakket gezorgd met lekkere gerechten, prima service van seebreda!!!Doen gewoon
mark n
mark n
2023-09-17
Interessante blik op Breda De trip gaf ons een goed beeld van de bezienswaardigheden van Breda. De uitleg werd op een boeiende manier gegeven en was heel interessant.
Kathy S
Kathy S
2023-07-18
Beste bierwandeling by far! Wij hebben de bierwandeling gedaan met Joep als gids. Was super geregeld. Joep neemt de tijd om dingen te vertellen en zelfs degene die in Breda wonen hebben er nog veel van opgestoken. En natuurlijk zijn de biertjes ook lekker en komen ze met een goed verhaal. Zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een relaxte bezigheid in Breda!
Bart
Bart
2023-06-20
Ook voor Bredanaars! Heerlijke dag gehad. Onze gids Tino wist ons een door een mooi aaneensluitend verhaal door Breda te loodsen. Zelfs voor Bredanaars een echte aanrader.
Dirk Z
Dirk Z
2023-06-02
Fietsen door Breda; aanrader!! Hele leuke fietstour door Breda! Verrassend hoeveel bezienswaardigheden de stad heeft en de gids laat al deze plekken zien! Wij hadden ook een erg leuke en enthousiaste gids die veel wist van de historie van de stad en dit leuk kon overbrengen aan ons. Verder in de tour ook nog een aantal leuke hotspots gezien, die we zelf waarschijnlijk nooit gevonden hadden omdat we niet verder komen dan hartje centrum! Echt een aanrader!
Familie
Familie
2023-05-28
Enthusiastic tour guide and great tour route Although we all live and grew up in Breda it was really nice to hear all the info from our great tour guide Joep. Learned new stuff about our city and seen things we never seen before. Thanks again for a great tour!
Stijn B
Stijn B
2023-04-17
Leuke Bredase bierwandeling! We hebben genoten van de Bredase Bierwandeling, de bezoekjes aan de brouwerijtjes met proefbiertjes, de mooie bezienswaardigheden van Breda en de leuke en duidelijke uitleg van de gids, Joep. Geweldige middagactiviteit!
N. vdl
N. vdl
2023-03-05
Bierwandeling Met een vriendengroep de bierwandeling gedaan onder de begenadigde leiding van Tino. Mooie verhalen, leuke locaties en bijzondere lokale bieren door een kenner gepresenteerd. Voor een prima prijs ben je de hele middag zoet! Aanrader!!!
Kees B
Kees B
2022-11-20
Hadden we niet willen missen Een leuke gezellige en informatieve tocht door Breda en nabije omgeving. Een aanrader voor een ieder die de stad anders wil bekijken en helemaal als Joep de reisleider is!
Petra
Petra
2022-09-05
Een mooie en gezellige fietstour met een goede afstemming tussen fietsen en verhalen horen We hebben een informatieve en gezellige fietstour gehad in Breda. Een top gids Vooral de afwisseling tussen fietsen en verhalen horen over Breda was perfect. Ook voor jong volwassen (15-20 jaar) is dit leuk en hebben ze het als leuk en informatief ervaren.
m0nique1973
m0nique1973
2022-08-08

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken