Spring naar content
Home » Tours » seeBreda Fietstour privé

seeBreda Fietstour privé

vanaf €160 | elke dag | alle leeftijden | 180 min.

Ontdek het gezellige Breda aan de hand van je eigen gids

Wist je dat de Vrede van Breda invloed heeft gehad op de wereldgeschiedenis? Dat Elvis Presley door verschillende inwoners in de Boschstraat gespot is? En dat Breda zijn eigen Paard van Troje heeft? Tijdens deze rondleiding heeft jouw groep de gids voor zichzelf en kan je hem of haar álles vragen over de stad. Een fietstour door Breda is de leukste groepsactiviteit tijdens een familiedag, vriendenweekend of bedrijfsuitje! Onze fietstours maken jouw dagje uit in Breda helemaal compleet.

Onze privé tour is een groepsactiviteit om niet te missen

Wij van seeBreda vertellen je graag wat er te zien en doen is in de Parel van het Zuiden. Tijdens deze fietstour komen we langs de mooiste bezienswaardigheden van Breda. Denk bijvoorbeeld aan het Kasteel van Breda, de Koepelgevangenis, het Markdal en de Blind Walls Gallery. Boek een privé fietstour en je hebt de gids 3 uur lang voor jouw groep alleen. Of je nu met familie, vrienden of het bedrijf op stap bent, wij zorgen voor een rondleiding waar nog lang over nagepraat zal worden!

Praktische informatie

Onze fietstours starten op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers dat zich bevindt op 1 kilometer van NS-station Breda. Aan de Veilingkade, recht voor de deur, kan men gratis parkeren. De privé fietstour wordt aangeboden vanaf €160,- en kan elke dag op verschillende tijdstippen geboekt worden. De rondleiding duurt 3 uur en is ongeveer 14 kilometer.

Wil je het start- of eindpunt van de tour wijzigen of een speciale plek aandoen tijdens de fietstour? Kom je met een hele grote groep? Of wil je de rondleiding uitbreiden met lunch, diner of borrel? Neem dan contact met ons op en we verzorgen een rondleiding op maat.

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met privé gids
  • Elke dag te boeken
  • Startpunt STEK
  • Max. 15 deelnemers per gids
  • Duur: 3 uur met pauze
  • Naar wens aan te passen

Prijzen

vanaf €160, afhankelijk van de groepsgrootte
✓ inclusief fietshuur, gids, poncho & btw
× exclusief boekingsfee & consumpties

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken