Spring naar content
Home » Tours » seeBreda Fietstour

seeBreda Fietstour

€27,50 p.p. | vrijdag t/m zondag | alle leeftijden | 180 min.

Brabantse gezelligheid en Bourgondisch genieten in Breda

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Fiets langs de bezienswaardigheden van Breda tijdens de 3 uur durende seeBreda Fietstour en krijg alle verhalen te horen. Voor een heerlijke activiteit tijdens jouw dagje uit kies je voor een fietstour in Breda! Onze spontane gidsen weten namelijk als geen ander wat er allemaal te zien en doen is in deze verrassende stad.

Wat is er te zien?

Breda staat natuurlijk bekend om zijn historische binnenstad en gezellige karakater, maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden dan dat alleen. Tijdens onze fietstour rijden we langs verschillende bezienswaardigheden waaronder STEK, het Valkenbergpark en het Kasteel van Breda. Ook zien we de Koepelgevangenis, een stukje van de Blind Walls Gallery en natuurlijk de Grote Markt. Maar er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken in Breda, dus fiets gezellig met ons mee en laat je verrassen door de Parel van het Zuiden!

Praktische informatie

De seeBreda Fietstour kost €27,50 euro per persoon en wordt aangeboden van vrijdag t/m zondag op verschillende tijdstippen. We verwachten je een kwartier voor aanvang van de tour bij onze unit op het creatieve bedrijventerrein STEK aan de Veilingkade 9. Je vindt ons rechtsachter op het terrein tegenover het strohuisje en net voor Fiets van Bas. Betaald parkeren kan voor de deur en gratis op het naastgelegen terrein. Kom je met het OV dan is STEK slechts een kilometer lopen vanaf NS-station Breda, uitgang Belcrumzijde. De tour duurt maximaal 3 uur met een korte pauze halverwege en is een perfecte kennismaking met de stad Breda en haar directe omgeving. Ga je liever niet in een samengestelde groep op pad, boek dan de seeBreda Fietstour privé en tour met je eigen gids langs de mooiste bezienswaardigheden van Breda!

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Vrijdag t/m zondag & feestdagen
  • Startpunt STEK
  • Samengestelde groep
  • Deelnemers: min. 4, max. 15
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: 3 uur met pauze

Prijzen

Volwassenen €27,50 | Kinderen €19,50
✓ inclusief fietshuur, gids, poncho & btw
× exclusief boekingsfee & consumpties

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken