Spring naar content
Home » Tours » seeBreda Wandeltour

seeBreda Wandeltour

vanaf €140 | elke dag | alle leeftijden | 120 min.

Een stadswandeling door de compacte binnenstad van Breda

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Nee? Boek dan onze stadswandeling in Breda en kom achter al deze verhalen, en meer!
Natuurlijk vind je veel monumenten terug in Breda, de meeste stammen nog uit de Nassau-tijd. Maar we hebben ook verborgen tuinen en moderne street art. Zo is er voor elke gezelschap wel een bijpassende tour te vinden. Breda is uitermate geschikt om te voet te ontdekken.

Wat is er te zien in Breda?

Tijdens deze stadswandeling door Breda kom je vele mooie, historische en karakteristieke bezienswaardigheden tegen die de stad Breda zo mooi maken. Bij alle bezienswaardigheden vertellen onze stadsgidsen meer informatie over de unieke highlights van de stad. Wij zijn verliefd op onze stad en we hopen dat we dat tijdens de wandeltour in Breda kunnen doorgeven aan je. De bezienswaardigheden die je gedurende de wandeling ziet, zijn o.a. het Kasteel van Breda, Begijnhof, de Grote Markt & Grote Kerk, de Chassé Campus en een schildering van de Blind Walls Gallery.

Praktische informatie

Onze gidsen halen je graag op bij het station van Breda of in je hotel voor de stadswandeling door Breda. We kunnen de route zo aanpassen dat ook het eindpunt voor jullie groep gunstig is. De tour duurt 2 uur en toont verschillende bezienswaardigheden die Breda een bijzondere stad maken. Het tempo van de tour bepaalt u helemaal zelf, onze gidsen zijn flexibel en denken graag mee naar de beste invulling van jouw stadsbezoek. De wandeltour is elke dag te boeken, staat het tijdstip van jouw voorkeur niet in de kalender, neem dan contact met ons op en we maken een stadswandeling op maat!

boek direct

In een notendop

  • Wandeltour met privé gids
  • Elke dag te boeken
  • Startpunt in overleg
  • Duur: 2 uur
  • Naar wens aan te passen

Prijzen

vanaf €140, afhankelijk van de groepsgrootte
✓ inclusief btw, gids & poncho
× exclusief boekingsfee & consumpties

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeBreda een goede keuze is

Lokale gidsen

Onze rondleidingen worden stuk voor stuk gegeven door echte Bredanaars. Enthousiaste locals met veel liefde voor de stad! Ze verrassen je graag met hun kijk op Breda en nemen je mee langs de mooiste plekjes van de stad.

Unieke stadstours

We bieden zeer uiteenlopende stadstours aan, zowel te voet als op de fiets en voor ieder wat wils. Een ding hebben ze gemeen: Tijdens een tour van seeBreda ontdek je de stad op een bijzonder relaxte manier!

Brabantse gezelligheid

Het maximale uit jouw verblijf halen, dat is ons doel. Ons brede netwerk van lokale partners en passie voor de stad zorgen ervoor dat we geen aanvraag te gek vinden. Daag ons uit en we verzorgen een stadsbezoek om nooit te vergeten!

Group 431222

ontdek alle tours van seeBreda

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken