Spring naar content

tips over Breda

Wat is er allemaal te zien en doen in Breda? Deze gezellige Bourgondische stad in het zuiden van Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Zo bewonder je historische monumenten uit de Nassau-tijd zoals de Grote Kerk, het Begijnhof en het Kasteel van Breda. Ook kan je in Breda heerlijk winkelen of genieten van de vele leuke cafés en restaurants. Breda is de ideale stad voor een lang weekendje weg.
Lees verder en ontdek Breda dankzij de tips van de locals van seeBreda!

 

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€27.50 p.p.

seeBreda Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €27.50 p.p.

seeBreda Fietstour privé

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€39.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €17.50 p.p.

seeBreda Wandeltour

Het compacte centrum van Breda leent zich perfect voor een stadswandeling met gids. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg onze locals uit Breda!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken

Dagje uit in Breda

Breda is tweemaal verkozen tot Beste Binnenstad van Nederland en dat vinden wij hartstikke terecht! De Bourgondische levensstijl waar Brabant zo bekend om staat, ondervind je in Breda aan den levende lijve. Onze lokale gidsen weten niet alleen veel over de historie en cultuur van de stad, maar geven je ook graag de beste tips over wat er te zien en doen is in Breda. De allerbeste tip die we je kunnen geven, krijg je alvast gratis; onze fietstour is de leukste manier om deze mooie stad te verkennen!

Group 4www231

bezienswaardigheden in Breda

Het Kasteel van Breda

Omgeven door water en midden in het centrum ligt het Kasteel van Breda. Deze historische plek loopt als een rode draad door de onstaansgeschiedenis van de stad en biedt een prachtig uitzocht vanaf het Valkenbergpark.
meer info

De Koepelgevangenis van Breda

Eén van de meeste iconische gebouwen van Breda is zonder twijfel de Koepelgevangenis. Wist je dat deze instelling zo lek was als een mandje?
meer info

STEK Breda

Een creatief bedrijventerrein waar lokale ondernemers op duurzame wijze ondernemen, dat is Stek. Een bijzondere plek waar je je al snel ver buiten de stad waant en uitkijkt op het industrieel erfgoed van Breda.
meer info