Spring naar content

tips over Breda

Wat te doen in Breda? Breda is een gezellige Bourgondische stad in het zuiden van Nederland. Hier kan je historische monumenten uit de Nassautijd bezoeken zoals de Grote Kerk, het Begijnhof en Kasteel Breda. Je kunt er heerlijk winkelen en genieten van de vele leuke cafés en restaurants. Ontdek Breda, de ideale stad voor een lang weekend weg.

 

fiets

de stadstours van seeBreda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondleiding door Breda? Bekijk hieronder de verschillende stadstours en bepaal welke het beste bij jouw groep en wensen past. Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de verschillende tourpagina’s of neem contact met ons op!

€25 p.p.

Breda Highlight Fietstour

Luister naar de bijzondere verhalen over de stad Breda tijdens een fietstour langs de mooiste bezienswaardigheden die de Parel van het Zuiden en haar omgeving rijk zijn.
meer infodirect boeken
vanaf €26.50 p.p.

Breda Highlight Privétour

Ben je op pad met vrienden, familie of collega’s en wil je onze enthousiaste gids voor jullie alleen? Met de privé fietstour ontdek je Breda op een exclusieve manier.
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

de Bredase Bierwandeling

Tijdens deze culturele kroegentocht bezoek je verschillende Bredase brouwerijen en proef je de lekkerste bieren die in ons ‘Bourgondisch Breda’ gebrouwen worden.
meer infodirect boeken
€35 p.p.

Instant Camera Tour

Ontdek Breda door de zoeker van een Fujifilm Instax Camera en creëer je eigen souvenir in de vorm van een album vol polaroidfoto’s met jou en je vrienden!
meer infodirect boeken
vanaf €15 p.p.

Breda Highlight Wandeltour

Het compacte stadscentrum van Breda leent zich perfect om al wandelend te verkennen. Je rolt van de ene verrassing in de andere, dus strik je veters en volg de gids!
meer infodirect boeken
vanaf €10

Fiets huren in Breda

Ga je liever zelf op pad of wil je Breda na een tour nog verder verkennen? Huur dan een van onze comfortabele fietsen en verken Breda en omgeving verder op eigen houtje!
meer infodirect boeken

Dagje uit in Breda

Breda is verkozen tot Beste Binnenstad van Nederland en dat vinden wij hartstikke terecht! De Bourgondische levensstijl waar Brabant zo bekend om staat, ondervind je in Breda aan den levende lijve. Onze lokale gidsen weten niet alleen veel over de historie en cultuur van de stad, maar geven je ook graag de beste tips over wat er te zien en doen is in Breda. De allerbeste tip die we je kunnen geven, krijg je alvast gratis; onze fietstour is de leukste manier om deze mooie stad te verkennen!

Group 4www231

bezienswaardigheden in Breda

Spanjaardsgat

Een indrukwekkend monument in de Haven van Breda dat doet denken aan de tijd van de Tachtigjarige Oorlog.
meer info

Het Mastbos in Breda

Op een steenworp afstand van de stad ligt Het Mastbos, een schitterend bos waar recreëren op allerlei manieren mogelijk is; wandelen, fietsen, zwemmen en natuurlijk genieten van de zon op een terras of in het gras.
meer info

Het Ginneken in Breda

Eén van de meest verrassende wijken van Breda is het Ginneken. Het is eigenlijk een dorp in de stad en op zomerse dagen waan je je al snel als een god in Frankrijk op de Ginnekenmarkt.
meer info