Spring naar content

Shoppen in Breda

Breda staat bekend als een goede bestemming om te winkelen, omdat de compactheid van het stadscentrum zorgt voor een hoge winkeldichtheid. Daarnaast worden grote warenhuizen van bekende, (inter)nationale merken afgewisseld met karakteristieke boetiekjes van kleine, lokale ondernemers. De hoofdstraat om te winkelen loopt van de Karrestraat via de Eindstraat naar de Ginnekenstraat. Duik de charmante Veemarktstraat, Sint Annastraat en Reigerstraat in om jouw shop-ervaring in Breda compleet te maken!

Bredase ondernemers & winkelcentra

Je zult merken dat je in Breda niet alleen de bekende winkelketens tegenkomt in de winkelstraten. Bredase ondernemers bieden van allerlei producten aan; van de lekkerste bonbons tot prachtige leren tassen, skateboards en originele, duurzame kleding. Ook zijn er verschillende winkelcentra in het centrum van de stad waar het aanbod enorm is. Met lege handen naar huis is een echte opgave in deze winkelstad!

Winkelen in Breda

De stadsgidsen van seeBreda updaten deze blog regelmatig. Wil je meer te weten komen over winkelen in Breda? Of heb je een blog over de stad geschreven en wil je graag dat wij hem posten? Mail dan naar info@seebreda.nl en wij zullen kijken wat we voor jou kunnen doen. Ben je geïnteresseerd om Breda offline te ontdekken? Bij seeBreda bieden we verschillende tours aan. Samen met onze gidsen kun je verschillende historische monumenten ontdekken uit het Nassau-tijdperk en hoor je de verhalen over een ontsnapping uit de Koepelgevangenis en de manager van Elvis Presley.

Wil je nog meer artikelen lezen over Breda? Bekijk onze blogpagina voor alles wat er te doen is in Breda. Voor meer informatie over shoppen in Breda ga je naar de website van Stappen & Shoppen.

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Bourgondische Bredanaars
✓ Gezellige Brabanders

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Onze liefde voor Breda delen

waarom seeBreda?

✓ Lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Brabantse gezelligheid